top of page
Workshop_vilten_wandkleed_wol_vilt.jpg

PRIVÉ WORKSHOP WANDKLEED VILTEN

W A N D K L E D E N  V I L T E N

Heb je er ooit over nagedacht om zelf een wandkleed te vilten? Voor boven de eettafel of op die kale plek naast jouw fijnste hoekje in huis?

 

Dat kan! Schapenzacht geeft een privé workshop Wandkleden vilten. Duik een dag lang in de magie van dit oude ambacht. Onder begeleiding van mij, Leonie, maken we een wandkleed wat perfect past in jouw huis. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en opties in textuur, vorm en kleur en samen gaan we opzoek naar een wandkleed wat volledig aan jou wensen voldoet. Op een unieke locatie in Noordeloos, een melkveehouderij, word je deze dag volledig verzorgd zodat jij je mooiste wandkleed kan maken.

 

Vilten is een eeuwen oude ambacht waar, doormiddel van warm water, zeep en spierkracht, wol tot een stof verwerkt wordt. Het is een meditatief klusje waarin je bezig bent met een puur natuurlijk product. Kom uit je hoofd en ga in je lijf zitten, voel wat er gebeurd en wat het met je doet. Ik laat je deze dag het gehele proces zien. Van het begin tot het einde, vanaf de schapen tot het wandkleed wat straks in jou huis hangt, en alles er tussenin. 

We beginnen deze workshop wandkleed vilten met een bespreking over je wensen en ideeën. Waar wil je je wandkleed hangen? Wat voor een kleuren passen er mooi bij? Aan welke afmeting denken je?

 

Samen maken we een plan zodat het wandkleed straks perfect in jouw interieur past, waarna we aan de slag gaan. De afmeting kan tot maximaal 150x100 cm en we maken gebruik van de viltmachine. 

Je mag altijd een vriend of vriendin meenemen als hulpje. Willen jullie ieder een eigen wandkleed maken? Neem dan even contact op voor overleg. Wil je met een groep vriendinnen komen? Misschien is deze workshop​ wat voor je!

Prijs: €365,-

Tijd: 09.30 uur tot +/- 16.30 uur

Lokatie: Melkveehouderij in Noordeloos

Datums: In overleg. Stuur mij een mailtje: info@schapenzacht.nl

Workshop_vilten_wandkleed_vilt_masterclass.jpg
Workshop_vilten_wandpaneel_wandkleed_wol_vilten.jpg
Workshop_vilten_wandkleed_wol_vilt_interieur.jpg

C O N C R E E T

- Het is een privé workshop dus dat betekent dat het jou dag is! We kijken samen naar wat je graag wilt en passen daar de dag op aan.

- Je gaat naar huis met je eigen, handgemaakte en unieke wandkleed. Tevens krijg je tips over hoe je hem het beste kunt ophangen of inlijsten. 

- We zitten op een unieke locatie dus je krijgt natuurlijk eerst een korte rondleiding over de boerderij! Even een half uurtje kalfjes knuffelen, koeien aaien en het boeren leven opsnuiven.

- De workshop is toegankelijk voor beginners en mensen die al enige ervaring met vilten hebben.

- De kosten zijn inclusief materiaal, gebruik van de viltmachine, lunch, onbeperkt koffie/thee en dagverse melk van de boerderij.

 

Heb je nog vragen?

Schapenzacht_duurzaam_natuurlijk_vegan_organisch.jpg
Workshop_vilten_wol_wandkleed_vilt_paneel.jpg
Workshop_vilten_wol_vilt_wandkleed_interieur.jpg
IMG_4081.jpg
Het kleed hangt boven de eettafel en we zijn er nog steeds mega blij mee!

Maartje, Sneek

R E V I E W 

Anker 1
Inschrijven: 

Schrijf je hier in voor de priveworkshop! Ik neem contact op voor overleg van een datum.

Bedankt voor je bestelling!

  • Schapenzacht-Instagram
  • Etsy-site
  • Schapenzacht-Pinterest

CONTACT GEGEVENS

Email:  info@schapenzacht.nl

Telefoon: +31 6 36 59 30 42

Verzendadres: Mereveldplein 62

3454 CM, de Meern

Nederland

BEREIKBAARHEID

TELEFONISCH & EMAIL

​​Dinsdag 9:00 - 18:00
​Woensdag 9:00
 - 18:00

Donderdag 9:00 - 18:00

Vrijdag 9:00 - 18:00

EXTRA INFO

bottom of page