top of page

VERZENDEN PRODUCT

We verzenden de producten standaard via PostNL. Zodra het pakket aangemeld is krijgt je via de mail de track & trace code toegestuurd. Voor de verzending rekenen we geen extra kosten.

RETOURNEREN

Schapenzacht maakt de producten met de liefde en aandacht die het verdient en hoopt dat het een mooi plekje krijgt in jouw huis!

Mocht je nu een bestelling hebben gedaan die toch niet is zoals je had gehoopt, heeft het toch een andere kleur dan gedacht of heb je een ander probleem? Neem dan even contact met ons op want misschien kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Zo niet, dan geven we je de mogelijkheid tot terugsturen als je binnen 14 dagen contact opneemt. Het volledige orderbedrag wordt dan gecrediteerd, mits het product reeds in goede orde en onbeschadigd retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Retour adres is onder aan de pagina vernoemt.

GARANTIE

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons uiterste best om deze netjes aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapotgaat tijdens transport of dat er iets anders mee is. Mocht dit gebeuren neem dan contact met ons op om te kijken of dit onder de garantie valt.

GROOTHANDEL VRAGEN

Vind je onze producten mooi en ben je een shopeigenaar, projectontwikkelaar, architect of iemand die op zakelijk vlak contact wilt? Mail ons! Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen; info@schapenzacht.nl

  • Schapenzacht-Instagram
  • Etsy-site
  • Schapenzacht-Pinterest

CONTACT GEGEVENS

Email:  info@schapenzacht.nl

Telefoon: +31 6 36 59 30 42

Verzendadres: Mereveldplein 62

3454 CM, de Meern

Nederland

BEREIKBAARHEID

TELEFONISCH & EMAIL

​​Dinsdag 9:00 - 18:00
​Woensdag 9:00
 - 18:00

Donderdag 9:00 - 18:00

Vrijdag 9:00 - 18:00

EXTRA INFO

bottom of page